Куртка для Baby born "Оригінальна" (4 кольори)

Куртка для Baby born Оригінальна (4 кольори)  DutunkaКуртка для Baby born Оригінальна (4 кольори)  Dutunka Куртка для Baby born Оригінальна (4 кольори)  Dutunka Куртка для Baby born Оригінальна (4 кольори)  Dutunka Куртка для Baby born Оригінальна (4 кольори)  Dutunka
Куртка для Baby born Оригінальна (4 кольори)  Dutunka

Код: ББ941

Виробник: Dutunka

(UA)Оригінальна комбінована куртка для Бебі борна з хутряними рукавчиками і (або) капюшоном. В асортименті 3 кольори курточки: блакитна, рожева й синя. У коментарях до замовлення уточнюйте будь ласка обраний варіант.
Взуття, шапочка та штанців комплект не входять.
 Якщо хочете придбати весь комплект як на фото (вкажіть який саме лук - колір), напишіть  будь ласка у коментарях "Хочу повний комплект". 
Також можна придбати окремо будь-який елемент з комплекта окремо (шапочка, взуття, штанці), або підібрати іншу шапочку для Бебі борна.

(RU) Оригинальная комбинированная куртка для Беби борна с меховыми рукавчиками и (или) капюшоном. В ассортименте 3 цвета курточки: голубая, розовая и синяя.
В комментариях к заказу уточняйте пожалуйста выбранный вариант.
Ботиночки, шапка, штаники комплект не входят, их можно приобрести отдельно, чтобы получился комплект как на фото, или подобрать другую шапочку для Беби борна.

Ціна: 170 грн.

Схожі товари