В´язані туфельки для пупса Бебі Борн "Міледі" (кольори в асортименті)

В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) DutunkaВ´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka
В´язані туфельки для пупса Бебі Борн Міледі (кольори в асортименті) Dutunka

Код: ББ965

Виробник: Dutunka

(UA) В´язані туфельки для пупса Бебі Борн.

В асортименті 8 кольорів туфельок: туфельки для пупса дівчинки (з розочками), та моделі з бантиком, що підійдуть для хлопчика Бебі борн. Дана модель зв´язана з більш тоненьких ниток, підійде під плаття чи літній костюм. Під комбінезон або демісезонний одяг краще обрати подібну модель з більш цупких ниток (ціна та сама) - такі туфельки виглядають як напівчеревички.
 У коментарях до замовлення уточнюйте будь ласка обраний варіант. Ви можете замовити туфлі для Бебі Борн будь-якого кольору, зразок квітів є в в´язаних босоніжках для пупса. 
У коментарях до замовлення уточнюючого ласка якого кольору вам потрібні туфельки.


(RU) Вязаные туфельки для пупса Беби борн. 

В ассортименте 8 цветов туфелек: туфельки для пупса девочки (с розочками), и модели с бантиком, которе подойдут для мальчика Бэби Борн. Данная модель связана из более тоненьких ниточек, подойдет под платье или летний костюм. Под комбинезон или демисезонную одежду лучше выбрать подобную модель из более плотных нитей (цена та же) – такие туфельки выглядят как полуботиночки.

В комментариях к заказу уточняйте пожалуйста выбранный вариант. Вы можете заказать туфли для Беби борн любого цвета, образец цветов есть в вязаных босоножках для пупса.

Ціна: 85 грн.

Схожі товари