Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори)

Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) DutunkaКомплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka
Комплект шапочка і взуття для пупса (кольори) Dutunka

Код: К32-40

Виробник: Dutunka

(UA) Комплект із в´язаної шапочки і туфельок. Кольори в асортименті. У коментарях до замовлення уточнюйте будь ласка вибраний варіант.

Взуття розрахована на ніжку пупса з довжиною стопи 4,7см - 5 см
Якщо у вас інші виміри (менше, більше) - уточнюйте будь ласка ці дані в коментарях, за наявністю пряжі можливо зв´язати черевички / туфельки по вашим вимірам.
В асортименті великий вибір кольорів пряжі, питайте потрібний вам колір.

(RU) Комплект из вязаной шапочки и туфелек. Цвета в ассортименте. В комментариях к заказу уточняйте пожалуйста выбранный вариант.

Обувь расчитана на ножку пупса с длиной стопы 4,7см - 5 см
Если у вас другие замеры (меньше, больше) - уточняйте пожалуйста эти данные в комментариях, по наличию пряжи возможно связать ботиночки/туфельки по вашим замерам.
В ассортименте большой выбор цветов пряжи, спрашивайте нужный вам цвет. 

Ціна: 180 грн.

Схожі товари